Lovas játékok

Ingyen lovas játékok a legszebb állatos játékok egyike, ha szereted a lovakat akkor ebben a kategóriában az egyik kedvenc állatoddal játszhatsz, lovagolhatsz, vágtathatsz és különböző ügyességi lovas játékokban...Lovas háború játék

Lovas háború játékMielőtt elindítanád a játékot, beállíthatod a kép minőségét és a játék nehézségét! A játékról leírást találsz a next gombra kattintva! Ez által könnyebb érthetőbb lesz a játék! Ha már megjegyezted, vagy ismered a játékot, kattints a jobb alsó sarokban lévő “skip” gombra, és azonnal játszhatsz! Játék célja: védd meg a saját várad, és foglald el az ellenségét!
Bal oldalt apró betűkkel látod a csaták számát “battle” felirat alatt, a gold feliratnál pedig a meglévő pénzedet. A figurákra kattintva tudsz “vásárolni” katonát (a 4. a lovas) a fehér lovon pedig a generális található.Van torony, és “elsősegély csomag” a várad helyrehozatalára, ezekkel növelheted az esélyeid. A katonák fölötti kis szám arra utal, hány katonád van abból a típusból az alatt lévő pedig, hogy mennyi áll rendelkezésedre. Ezen kívül a a katonák felett egyesével is találsz egy kis csíkot, ez az életerejét jelzi.
Gazdálkodj ügyesen, légy találékony, és győzd le az ellenséget! Mutasd meg ezt a játékot barátaidnak a facebookod segítségével! Jó szórakozást!

Játék statisztika:  678 játék
Játék kategóriák:  Lovas játékok
Legjobb Lovas játékok
Póni kifestő lovas játék
Póni kifestő ..
26 186 játék
Az utolsó egyszarvú lovas játék
Az utolsó ..
25 793 játék
Bibi és Tina lovaglos játék
Bibi és Tina ..
24 599 játék
Egyszarvú nevelde lovas játék
Egyszarvú ..
24 561 játék
Ló ugratós lovas játék
Ló ugratós ..
23 641 játék
Ló ápolós lovas játék
Ló ápolós ..
21 007 játék
Ló ugratós játék
Ló ugrat ..
20 951 játék
Csodás Pegazus öltöztetős lovas játék
Csodás Pegazus ..
20 871 játék
Vágtató ló lovas játék
Vágtató ló ..
18 245 játék
Póni etetős lovas játék
Póni etetős ..
13 587 játék

Delivering effective & creative designs